Survivor 2024: Γεννήθηκε στην Αυστραλία αλλά… Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή της Δώρας Νικολή

March 15, 2024


Survivor 2024: Οσοι παρακολουθείτε το δημοφιλές ριάλιτι, σίγουρα θα έχετε ξεχωρίσει μεταξύ των παικτών τη Δώρα Νικολή, τη 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών που αγωνίζεται με πάθος και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο παιχνίδι.Η Δώρα Νικολή γεννήθηκε στην Αυστραλία, με την οικογένεια της να επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δρυμό Θεσσαλονίκης (λόγω καταγωγής των γονέων της), ότ…


Loading...

Survivor 2024: Οσοι παρακολουθείτε το δημοφιλές ριάλιτι, σίγουρα θα έχετε ξεχωρίσει μεταξύ των παικτών τη Δώρα Νικολή, τη 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών που αγωνίζεται με πάθος και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο παιχνίδι.

Η Δώρα Νικολή γεννήθηκε στην Αυστραλία, με την οικογένεια της να επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δρυμό Θεσσαλονίκης (λόγω καταγωγής των γονέων της), όταν η ίδια ήταν επτά ετών. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το μπάσκετ, το οποίο υπεραγαπά και κατέχει κυρίαρχη θέση στη ζωή της.

Survivor 2024: Γεννήθηκε στην Αυστραλία αλλά... Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή της Δώρας Νικολή

Σήμερα, η Δώρα Νικολή ζει με τον σύζυγο της και τα τέσσερα παιδιά στη Ασσηρο, με την καθημερινότητα της να είναι γεμάτη από… δουλειά, καθώς διατηρεί δύο κέντρα ξένων γλωσσών (σε Ασσηρο και Κριθιά) και ένα κατάστημα ειδών γάμου και βάπτισης στο Δρυμό.

Διαβάστε επίσης: Survivor 2024 spoiler 15/03: Τέλος η Δώρα Νικολή των Μαχητών!

Δώρα Νικολή: Η συμμετοχή της στο Survivor

Τι όμως την έκανε να αφήσει όλα τα παραπάνω για αρκετούς μήνες και να βρεθεί στο Survivor; Η ίδια αναφέρει: «Ήταν πάρα πολλοί οι οικονομικοί λόγοι και με πολλές δυσκολίες. Ο σύζυγός μου κι εκείνος δεν πληρωνόταν από τη δουλειά του κάποια στιγμή και εγώ είχα προβλήματα πληρωμών και στη δική μου δουλειά. Αναγκαστήκαμε και αλλάξαμε σπίτια. Κάποια στιγμή μείναμε σε ένα δωμάτιο σχεδόν όλη μαζί η οικογένεια. Έχω από πίσω τους γονείς μου και τα πεθερικά μου να βοηθούν σε ό,τι χρειάζομαι.

Survivor 2024: Γεννήθηκε στην Αυστραλία αλλά... Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή της Δώρας Νικολή

Από εκεί και πάρα δεν θέλω να τους ταλαιπωρώ πολύ και να τους ζητώ βοήθεια. Ένας από τους λόγους που ήρθα στο Survivor ήταν για να πάρω μία οικονομική ανάσα, γνωρίζοντας ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στο παιχνίδι και ήρθε η ώρα να το δείξω αυτό» πρόσθεσε τέλος η Δώρα Νικολή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.