“Χάθηκε” από την tv, είναι μια άλλη: Αγνώριστη σήμερα η καλλονή των 90’s Λίνα Μαρκάκη, η σπάνια δημόσια εμφάνιση

March 15, 2024


Η Λίνα Μαρκάκη που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στη “Λάμψη” και ξεχώρισε για τα μεγάλα, πράσινα μάτια της, είναι αγνώριστη σήμερα.Η ηθοποιός είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης “Κάρολος Κουν”, όπου υπήρξε συμμαθήτρια του Πασχάλη Τσαρούχα.Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση έγινε το 1991, με τον ρόλο της Λίλλυς Αγραφιώτου στη “Λάμψη”, το 1992 συμμετείχε…


Loading...

Η Λίνα Μαρκάκη που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στη “Λάμψη” και ξεχώρισε για τα μεγάλα, πράσινα μάτια της, είναι αγνώριστη σήμερα.

Η ηθοποιός είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης “Κάρολος Κουν”, όπου υπήρξε συμμαθήτρια του Πασχάλη Τσαρούχα.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Λίνας Μαρκάκη

Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση έγινε το 1991, με τον ρόλο της Λίλλυς Αγραφιώτου στη “Λάμψη”, το 1992 συμμετείχε στο “Τμήμα Ηθών”, έναν χρόνο μετά στον ρόλο της αστυνομικού Στάσας στο “Καλημέρα Ζωή”, ακολούθησε η συμμετοχή της στην “Ανατομία ενός εγκλήματος”, “Το Καφέ της Χαράς” και πολλές ακόμη.

Η Ευαγγελία Τσουκνίδα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, μπορεί να έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση, αλλά όχι από την υποκριτική, καθώς, εδώ και αρκετά χρόνια, έχει στραφεί αποκλειστικά στο θέατρο.

Πριν μερικά χρόνια, η ηθοποιός συμμετείχε στη θεατρική παράσταση “Ο ένοικος”.

Αγνώριστη η Λίνα Μαρκάκη

“Έκαιγε” καρδιές στα 90ς: Αγνώριστη η μελαχρινή καλλονή Λίνα Μαρκάκη – Πώς είναι σήμερα, η σπάνια εμφάνιση

Η Λίνα Μαρκάκη ξεχώρισε από τη συμμετοχή της στις δημοφιλέστερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και κυρίως για τα μεγάλα πράσινα μάτια της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στις σειρές του Ant1 «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή» και τότε είχε κάνει εντύπωση με την εμφάνισή της και κυρίως με τα μεγάλα πράσινα μάτια της τα οποία και την έκαναν να ξεχωρίσει.

Η κατά κόσμον Ευαγγελία Τσουκνίδα, μπορεί να έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση αλλά όχι από την υποκριτική, καθώς εδώ και χρόνια έχει στραφεί αποκλειστικά στο θέατρο. Πριν λίγα χρόνια, η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση “Ο ένοικος”.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Λίνα Μαρκάκη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.