Survivor 2024 spoiler 15/03: Τέλος η Δώρα Νικολή των Μαχητών!

March 15, 2024


Survivor 2024 spoiler 15/03: Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 2024 με το Athensmagazine.gr να σας έχει όλο το παρασκήνιο σχετικά και με την Δώρα Νικολή.Είμαστε το μοναδικό site που σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και δύο ημέρες πως οι ομάδες αλλάζουν ξανά την Κυριακή (17/03), μια εβδομάδα μετά την πρώτη αλλαγή! Συγκεκριμένα σας είχαμε αποκαλύψει πως τρεις παίκτες θα αλλάξουν ομάδες.Ο Γιώργος Γκιουλέκας θ…


Loading...

Survivor 2024 spoiler 15/03: Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 2024 με το Athensmagazine.gr να σας έχει όλο το παρασκήνιο σχετικά και με την Δώρα Νικολή.

Είμαστε το μοναδικό site που σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και δύο ημέρες πως οι ομάδες αλλάζουν ξανά την Κυριακή (17/03), μια εβδομάδα μετά την πρώτη αλλαγή! Συγκεκριμένα σας είχαμε αποκαλύψει πως τρεις παίκτες θα αλλάξουν ομάδες.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας θα παραμείνει μόλις για μια εβδομάδα στα κόκκινα, αφού επιστρέφει στους μπλε και μαζί θα πάρει και την Αναστασία Τσέρου. Επίσης σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Σταμάτης Ταλαδιανός πηγαίνει στους κόκκινους και θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Φάνη Μπολέτση και τον Γιάννη Περπατάρη, με τους οποίους έχει μεγάλη κόντρα, τόσο ως συμπαίκτες στους Μαχητές, όσο και ως αντίπαλοι για εβδομάδα τώρα.

Survivor 2024 spoiler 15/03: Τέλος η Δώρα Νικολή των Μαχητών!

Survivor 2024 spoiler 15/03: Ανατροπή και με την Δώρα Νικολή

Ωστόσο οι αλλαγές δεν αναμένεται να είναι μόνο τρεις. Όπως έχετε καταλάβει και από τον τίτλο του άρθρου και η Δώρα Νικολή αποχωρεί από τους μπλε για να πάει στους κόκκινους και να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή, αγωνιστικά, τριάδα γυναικών, μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor 2024 spoiler 15/03: Τέλος η Δώρα Νικολή των Μαχητών!

Πως σας φαίνονται οι αλλαγές αυτές; Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως οι νέες αλλαγές δεν έχουν επιβεβαιωθεί στο 100%! Είναι μια πληροφορία που έχει φτάσει στα γραφεία μας εδώ και μερικές μέρες, με την παραγωγή να μην επιβεβαιωνεί αλλά και να μην διαψεύδει.

Με τι αιτιολογία θα γίνουν αυτές οι αλλαγές παραμένει άγνωστο, αλλά η παραγωγή θέλει να ενισχύσει λίγο τους μπλε, διότι μετά τις τελευταίες αλλαγές αποδυναμώθηκαν αισθητά. Έτσι στέλνει τον «ταύρο» Γκιουλέκα και την ανεβασμένη Αναστασία και τους παίρνει τον αδύναμο αγωνιστικά Σταμάτη, ανεβάζοντας ταυτόχρονα την ένταση στην κόκκινη ομάδα, μαζί με Φάνη Μπολέτση, Γιάννη Περπατάρτη αλλά και Αλέξη Παππά. Βλέπετε άλλωστε η τηλεθέαση έχει πέσει και κάτι πρέπει να κάνει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Δεν μπορεί να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν πολλά spoilers γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.