Ομοφοβικό αμόκ σε καρναβάλι – Έβγαλαν καρνάβαλο «Κασσελάκη» με βαμμένα χείλια και γυναικεία εσώρουχα

March 14, 2024


Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες από το καρναβάλι στα Μωραΐτικα της Κέρκυρας: Όργιο ομοφοβίας και σeξισμού με στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=”width:0px…


Loading...

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες από το καρναβάλι στα Μωραΐτικα της Κέρκυρας: Όργιο ομοφοβίας και σeξισμού με στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη

Οι διοργανωτές του καρναβαλιού στα Μωραΐτικα – ανήμερα της άγριας τρανσφοβικής επίθεσης στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης – αποφάσισαν να κάψουν για καρνάβαλο ομοίωμα του Στέφανου Κασσελάκη.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και με λεζάντα «εμείς καίμε Κασσελάκη», παρουσιάζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ως καρνάβαλος με βαμμένα χείλια και γυναικεία εσώρουχα.

Όπως αναφέρει το corfupress.com – που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες – η επιλογή να σατυριστεί ένα πολιτικό πρόσωπο στο καρναβάλι, όχι για τις πράξεις του αλλά για τον σeξουαλικό του προσανατολισμό, είναι τουλάχιστον ατυχής.

Σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, ωστόσο, παρότι όπως φάνηκε, μεγάλο μέρος του πλήθους ανέχθηκε τη «δημιουργία», δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την εικόνα της χυδαίας προσωπικής επίθεσης κατά ενός ανθρώπου που αποφάσισε να δηλώσει ανοιχτά τη σeξουαλικότητά του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.