Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Νίκος Καρβέλας – «Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος…»

March 12, 2024


Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές είναι ο Νίκος Καρβέλας όπως ανακοινώθηκε στο πλατό της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega σήμερα Τρίτη 12/3. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αϊβαλιώτης, επικεφαλής της “Εθνικής Ομάδας” μίλησε σχετικά και έκανε αποκαλύψεις.«Είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την ε…


Loading...

Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές είναι ο Νίκος Καρβέλας όπως ανακοινώθηκε στο πλατό της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega σήμερα Τρίτη 12/3. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αϊβαλιώτης, επικεφαλής της “Εθνικής Ομάδας” μίλησε σχετικά και έκανε αποκαλύψεις.

«Είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή», ανέφερε αρχικά.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Νίκου Καρβέλα

«Θα είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Εθνική Ομάδα”. Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Στις 24 Μαρτίου στο Πολεμικό Μουσείο, στις 7 το απόγευμα, θα έχουμε ανακοίνωση ονομάτων. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Ίσως δεν το ξέρετε. Έχει σπουδάσει Νομική, Έχει πάρει άδεια άσκησης επαγγέλματος. είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία», ανακοίνωσε ο κ. Αϊβαλιώτης.

Δείτε επίσης: Στη σκηνή η Βίσση και δίπλα η Φερεντίνου – Το φιλί του Νίκου Καρβέλα στην Αννίτα Πάνια στις κερκίδες

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.