Survivor 2024: Ανελέητα «καρφιά» Χρύσας σε συμπαίκτη της – «Κάνει παραπονάκια λες και είναι κοριτσάκι…»

March 12, 2024


Survivor 2024: Ένα επεισόδιο γεμάτο ίντριγκες παρακολουθούμε και απόψε (11/3), στο Survivor. Οι κόντρες καλά κρατούν, ενώ αναμένουμε να δούμε και τι θα συμβεί στο αποψινό συμβούλιο του νησιού μετά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν.Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη των Μαχητών! Αποχωρεί από το Survivor;Σήμερα λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδ…


Loading...

Survivor 2024: Ένα επεισόδιο γεμάτο ίντριγκες παρακολουθούμε και απόψε (11/3), στο Survivor. Οι κόντρες καλά κρατούν, ενώ αναμένουμε να δούμε και τι θα συμβεί στο αποψινό συμβούλιο του νησιού μετά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη των Μαχητών! Αποχωρεί από το Survivor;

Σήμερα λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας η Χρύσα Χατζηγεωργίου πέταξε τα “καρφιά” της στον Σταμάτη Ταλαδιανό υποστηρίζοντας ότι στο χθεσινό συμβούλιο “έκανε σαν κοριτσάκι.”

«Εμείς υποστηρίξαμε τον Γκιουλέκα γιατί πραγματικά συμφωνήσαμε με αυτό που έλεγε. Ο Σταμάτης πάλι έλεγε τα άλλα τα δικά του. Άλλη φάση, αλλού! Είμαστε στην ίδια ομάδα. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη, κριτική σκέψη και μάτια να βλέπουμε. Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι. Ότι δεν με ρώτησες αν είμαι καλά, αν θέλω να σταματήσουμε και αν το ένα ή το άλλο. Εν τέλει πιάστηκαν από άλλη κουβέντα ουσιαστικά, που είπαν ότι ο Σταμάτης στις αντιδράσεις του είναι υπερβολικός» είπε η Χρύσα Χαζτηγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.