Έσκασε τώρα! Ο Μένιος Φουρθιώτης κινείται εναντίον του Βρυώνη! Το εξώδικο και η καταγγελία για απειλή δολοφονίας!

March 3, 2018Βραχυκύκλωμα στο ΕΣΡ από τους μαϊμού μετόχους και το κουβάρι παρένθετων προσώπων και εταιριών.Ολόκληρο το εξώδικο που περιέχει απίστευτες καταγγελίες και στοιχεία για τη συμμετοχή Βρυώνη στο Έψιλον, τ…


Βραχυκύκλωμα στο ΕΣΡ από τους μαϊμού μετόχους και το κουβάρι παρένθετων προσώπων και εταιριών.

Ολόκληρο το εξώδικο που περιέχει απίστευτες καταγγελίες και στοιχεία για τη συμμετοχή Βρυώνη στο Έψιλον, την Ελληνική Τηλεοπτική, εταιρίες τηλεπωλήσεων και διαφημιστικές αλλά και για αχυρανθρώπους μετόχους που δεν ήταν υπαρκτοί παρουσιάζει το bankingnews. Διαβάστε παρακάτω…

Μπορεί ο Μένιος Φουρθιώτης να τα έχει σπάσει οριστικά με τον Φίλιππο Βρυώνη και να ζητά με εξώδικο που του απέστειλε και έχει στην κατοχή του το bankingnews ποσά 6 εκ ευρώ ως ποσοστό που ισχυρίζεται ότι έχει συμφωνήσει με το Φίλιππο Βρυώνη επί των τηλεπωλήσεων και επί των συνολικών πωλήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον για μια τετραετία όμως το περιεχόμενο του ιδίου του εξωδίκου τινάζει στον αέρα το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και προκαλεί βραχυκύκλωμα στο ΕΣΡ.

Ειδικότερα στο εξώδικο ο κ. Φουρθιώτης δεν ισχυρίζεται απλά ότι ο κ. Βρυώνης ήταν ο πραγματικός μέτοχος του Τηλεοπτικού Σταθμού Έψιλον και επίσης ισχυρίζεται ότι είναι ο πραγματικός της Τηλεοπτικής Ελληνικής ΑΕ αλλά παραθέτει σωρεία στοιχείων για την ταυτόχρονη συμμετοχή του κ. Βρυώνη σε διαφημιστικές εταιρίες και εταιρίες πωλήσεων μέσω παρένθετων προσώπων κοινώς αχυρανθρώπων Πέραν τούτου φτάνει να αναφέρει ότι στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Nalotia με έδρα τα Virgin Islands συμφερόντων Βρυώνη (μέτοχος του Έψιλον στο παρελθόν) είχε ως μέτοχο ένα «ανύπαρκτο πρόσωπο» το Doctor Khaled Hamvri!!!!

Ο κ. Φουρθιώτης παραθέτει στοιχεία όχι μόνο για το μετοχικό κουβάρι που ισχυρίζεται ότι καταλήγει στον Φίλιππο Βρυώνη αλλά και ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση με γυάλινο μπουκάλι και απειλή από τον κ. Βρυώνη ότι θα βάλει μπράβους να τον σκοτώσουν Αξίζει να σημειωθεί ότι το εξώδικο έχει κοινοποιηθεί και στο ΕΣΡ το οποίο πλέον πρέπει να ελέγχει τα στοιχεία αυτά που περιλαμβάνει.

Επιπλέον, ο Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι ο Βρυώνης εμφανίζεται σε διάφορες διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες πωλήσεων μέσω παρένθετων προσώπων, με τον ίδιο να διεκδικεί κέρδη που θεωρεί πως δικαιούται.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.