Πατροκτονία στα Τρίκαλα: Αυτός είναι ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο – Ψυχικά ασθενής ο δράστης – Πάλεψαν πριν τη δολοφονία

February 18, 2024


Πατροκτονία στα Τρίκαλα: Στη δημοσιότητα βγήκε φωτογραφία του 46χρονου που αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο δράστης είναι ψυχικά ασθενής.Νέες αποκαλύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Τρίκαλα, καθώς ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του φέρεται να είναι ψυχικά ασθενής και μάλιστα υπό φαρμακευτική αγωγή.Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 46χρονος όταν ει…


Loading...

Πατροκτονία στα Τρίκαλα: Στη δημοσιότητα βγήκε φωτογραφία του 46χρονου που αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο δράστης είναι ψυχικά ασθενής.

Νέες αποκαλύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Τρίκαλα, καθώς ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του φέρεται να είναι ψυχικά ασθενής και μάλιστα υπό φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 46χρονος όταν ειδοποίησε τις Αρχές για τη δολοφονία ανέφερε πως λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για ψυχιατρικούς λόγους.

Ο ίδιος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο των Τρικάλων καθώς φέρει στο κεφάλι τραύμα από αμβλύ αντικείμενο, κάτι το οποίο μαρτυρά πως είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσα στους δυο άνδρες.

πατροκτόνος Τρίκαλα

Εδώ αποκεφάλισε τον πατέρα του ο 46χρονος

Ο 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση.

Μάλιστα, ο 46χρονος είχε αποκεφαλίσει τον πατέρα του από την περασμένη Παρασκευή ωστόσο δεν είπε τίποτα σε κανέναν, μέχρι σήμερα το πρωί.

Δείτε την επιχείρηση όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 77χρονος:

επιχείρηση πατροκτονία Τρίκαλα

Προφυλακιστέος ο πατροκτόνος του Περιστερίου: «Έχω μετανιώσει, δεν ήθελα να τον σκοτώσω» – Όσα είπε στην απολογία του ο 35χρονος

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 35χρονος κατηγορούμενος που συνελήφθη γιατί σκότωσε τον πατέρα του στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε όσα είχε πει και προανακριτικά ότι δηλαδή η οικογένεια του βίωνε ένα σκηνικό ακραίας κακοποίησης από τον πατέρα. Ο κατηγορούμενος δήλωσε μετανιωμένος και είπε πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του αλλά φοβήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.