Τους αποθεώνει όλο το ελληνικό ίντερνετ: Κάτοικοι της Κυψέλης πέτυχαν έκπτωση 10% για όλους μετά από παρέμβαση σε σούπερ μάρκετ!

February 18, 2024


Όταν οι πολίτες θέλουν όλα τα μπορούν! Αυτό απεδείχθη περίτρανα μετά την ειρηνική διαδήλωση των κατοίκων της Κυψέλης και της ευρύτερης περιοχής στην πλατεία Κανάρη χθες (17/2).Ένα σύνολο ατόμων, κυρίως αποτελούμενο από ανθρώπους της γειτονιάς, μαζεύτηκε έξω από κεντρικό σούπερ μάρκετ και πραγματοποίησε παρέμβαση για την ανεξέλεγκτη πορεία της ακρίβειας στη χώρα και την άνοδο των τιμών στο ράφι.Με …


Loading...

Όταν οι πολίτες θέλουν όλα τα μπορούν! Αυτό απεδείχθη περίτρανα μετά την ειρηνική διαδήλωση των κατοίκων της Κυψέλης και της ευρύτερης περιοχής στην πλατεία Κανάρη χθες (17/2).

Ένα σύνολο ατόμων, κυρίως αποτελούμενο από ανθρώπους της γειτονιάς, μαζεύτηκε έξω από κεντρικό σούπερ μάρκετ και πραγματοποίησε παρέμβαση για την ανεξέλεγκτη πορεία της ακρίβειας στη χώρα και την άνοδο των τιμών στο ράφι.

Με την κατάσταση να μη φαίνεται να καλυτερεύει και την αναλογία μισθών/τιμών να επιβαρύνει καθημερινά ολοένα και περισσότερο τον μέσο Έλληνα, ακόμη και μικρές «νίκες» έχουν μεγάλη σημασία. Και αυτό κατάφεραν οι κάτοικοι της Κυψέλης!

Πέτυχαν έκπτωση 10% για όλους στα ταμεία του καταστήματος και αυτά γέμισαν με πολίτες που έσπευσαν να επωφεληθούν. Ένα μεγάλο μπράβο για την κίνηση και την αποφασιστικότητά τους!

Δείτε επίσης: Αθήνα ή Θεσσαλονίκη: Ποια πόλη είναι πιο ακριβή – Στα 150 ευρώ η διαφορά στους μισθούς, χαώδεις διαφορές στο κόστος ζωής

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.