Τέμπη: Θρίλερ με το φορτίο του τρένου – Καταγγελίες ότι σβήστηκε βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας (Video)

February 17, 2024


Ένας χρόνος συμπληρώνεται σχεδόν από την πολύνεκρη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, με τις έρευνες να συνεχίζονται σχετικά με το περιεχόμενο που έφερε η εμπορική αμαξοστοιχία.Σύμφωνα με το STAR, έχει εντοπιστεί ξυλόλιο, τολουόλιο, προπάνιο, βουτάνιο, που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο σημείο του δυστυχήματος κι όχι έλαιο σιλικόνης παρότι υπήρχε στους μετασχηματιστές των δύο τρένων για την ηλεκτρ…


Loading...

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σχεδόν από την πολύνεκρη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, με τις έρευνες να συνεχίζονται σχετικά με το περιεχόμενο που έφερε η εμπορική αμαξοστοιχία.

Σύμφωνα με το STAR, έχει εντοπιστεί ξυλόλιο, τολουόλιο, προπάνιο, βουτάνιο, που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο σημείο του δυστυχήματος κι όχι έλαιο σιλικόνης παρότι υπήρχε στους μετασχηματιστές των δύο τρένων για την ηλεκτροκίνηση τους. Παράλληλα, ο φοιτητής Ανδρέας Αλικανιώτης συγκλόνισε περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές αμέσως μετά τη σύγκρουση και πώς κατάφερε να διασωθεί

Σύμφωνα με το STAR, έχει εντοπιστεί ξυλόλιο, τολουόλιο, προπάνιο, βουτάνιο, που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο σημείο του δυστυχήματος κι όχι έλαιο σιλικόνης παρότι υπήρχε στους μετασχηματιστές των δύο τρένων για την ηλεκτροκίνηση τους.

Παράλληλα, σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας πως βίντεο-ντοκουμέντα σβήστηκαν από κάμερες ασφαλείας.

«Το βιντεοληπτικό υλικό από τον σταθμό Θεσσαλονίκης, όπου έγινε η φόρτωση της εμπορικής αμαξοστοιχίας και των υπόλοιπων σταθμών, όπου διήλθε η εμπορική αμαξοστοιχία, διαγράφηκε» ισχυρίστηκαν κύκλοι του ΟΣΕ στον τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.