Ολόκληρο κάστρο με 7 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια: Αυτό είναι το «παλάτι» της οικογένειας Καρνέση που πωλείται στην Εκάλη

February 16, 2024


Το κάστρο της οικογένειας Καρνέση, στην Εκάλη, βρίσκεται μακριά από την πόλη και τη θάλασσα, μέσα στο πράσινο, σε μία αχανή έκταση.Εξωτερικά έχει μία πανύψηλη, πέτρινη περίφραξη, με κάμερες ασφαλείας για τον έλεγχο της περιοχής και μια σιδερένια πόρτα, ενώ πίσω από την πυκνή φυλλωσιά, το καλοφροντισμένο γκαζόν, τους θάμνους και τα δέντρα, διακρίνονται κτίσματα.Περίπου 800 τμ φέρονται να είναι ακόμ…


Loading...

Το κάστρο της οικογένειας Καρνέση, στην Εκάλη, βρίσκεται μακριά από την πόλη και τη θάλασσα, μέσα στο πράσινο, σε μία αχανή έκταση.

Εξωτερικά έχει μία πανύψηλη, πέτρινη περίφραξη, με κάμερες ασφαλείας για τον έλεγχο της περιοχής και μια σιδερένια πόρτα, ενώ πίσω από την πυκνή φυλλωσιά, το καλοφροντισμένο γκαζόν, τους θάμνους και τα δέντρα, διακρίνονται κτίσματα.

Τα προς πώληση ακίνητα κάστρο της οικογένειας Καρνέση

Περίπου 800 τμ φέρονται να είναι ακόμα και σήμερα διαθέσιμα για πώληση από τους Καρνέσηδες, σε δύο ξεχωριστές κατοικίες.

To ένα ακίνητο είναι μεζονέτα 200 τμ, με ασανσέρ και 3 υπνοδωμάτια στην τιμή των 350.000€, ενώ το άλλο είναι μεζονέτα 585 τμ, με 7 υπνοδωμάτια και 8 WC στην τιμή των 1.400.000€.

Από τις φωτογραφίες των ακινήτων αποδεικνύεται πως καιρό τα σπίτια δεν έχουν κατοικηθεί.

Το τζάκι στο επιβλητικό σαλόνι με τις καμάρες και το δεύτερο σαλόνι με άλλο τζάκι και θέα στον κήπο, η κουζίνα άρτια εξοπλισμένη και η εσωτερική σκάλα, οδηγεί στα υπνοδωμάτια.

Ο Σπύρος Καρνέσης έμενε στο κάστρο της οικογένειας Καρνέση, αλλά πλέον το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ήταν στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Live News», τα ποσά για τον απλήρωτο ΕΝΦΙΑ έφταναν σε αστρονομικά νούμερα, ενώ οι ελληνικές Μαλδίβες έφτασαν ως τον πλειστηριασμό, αλλά τα καταραμένα κατά πολλούς νησιά έμειναν στα αζήτητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.