Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: «Παίζαμε με το όπλο» λέει ο 39χρονος που σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του (Video)

February 16, 2024


Σοκ προκαλεί η γυναικοκτονία στο Ηράκλειο όπου ένας 39χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 29χρονη σύντροφο του στην περιοχή των Καμινίων και υποστήριξε ότι «παίζαμε με το όπλο γιατί είχε ασφάλεια».Σύμφωνα με το cretalive.gr, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράσης της δολοφονίας στο Ηράκλειο λέει ασυναρτησίες για να δικαιολογήσει, όπως εκτιμούν, το στυγερό έγκλ…


Loading...

Σοκ προκαλεί η γυναικοκτονία στο Ηράκλειο όπου ένας 39χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 29χρονη σύντροφο του στην περιοχή των Καμινίων και υποστήριξε ότι «παίζαμε με το όπλο γιατί είχε ασφάλεια».

«Παίζαμε με το όπλο»

Σύμφωνα με το cretalive.gr, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράσης της δολοφονίας στο Ηράκλειο λέει ασυναρτησίες για να δικαιολογήσει, όπως εκτιμούν, το στυγερό έγκλημα. Εξάλλου, όπως σημειώνουν, το όπλο αυτό δεν έχει ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος γυναικοκτόνος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα το Σάββατο.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού και ότι αφού πυροβόλησε τη γυναίκα, ο δράστης ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο 39χρονος άνδρας στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, τον βρήκαν να τους περιμένει στην είσοδο του σπιτιού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρισκόταν σε σύγχυση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.