Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Πρίγκιπας Χάρι: «Ένα είδος ασθένειας…» – “Έσπασε” τη σιωπή του για τη διάγνωση καρκίνου του πατέρα του, Βασιλιά Καρόλου (Video)

February 16, 2024


Την πρώτη του συνέντευξη παρέδωσε ο πρίγκιπας Χάρι μετά την είδηση ότι ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, διαγνώσθηκε με καρκίνο.Ο Δούκας του Σάσeξ στην συνέντευξή του στο ABC News, δήλωσε ότι «πήδηξε σε ένα αεροπλάνο» το συντομότερο δυνατό για να δει τον βασιλιά Κάρολο, αφού ενημερώθηκε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο. Την ίδια στιγμή, ο Βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε στο Λονδίνο την Τρίτη 13/02 καθώς ετοιμ…


Loading...

Την πρώτη του συνέντευξη παρέδωσε ο πρίγκιπας Χάρι μετά την είδηση ότι ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Ο Δούκας του Σάσeξ στην συνέντευξή του στο ABC News, δήλωσε ότι «πήδηξε σε ένα αεροπλάνο» το συντομότερο δυνατό για να δει τον βασιλιά Κάρολο, αφού ενημερώθηκε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο. Την ίδια στιγμή, ο Βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε στο Λονδίνο την Τρίτη 13/02 καθώς ετοιμάζεται να υποβληθεί σε περαιτέρω θεραπεία μετά τη διάγνωση με καρκίνο.

Ο Χάρι είπε ότι ήταν μόνο μια σύντομη συνάντηση στο Λονδίνο, αλλά ήταν ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασε με τον πατέρα του ενώ δήλωσε ότι πιστεύει ότι η βασιλική οικογένεια θα συσπειρωθεί γύρω από τον βασιλιά.

«Σε όλες αυτές τις οικογένειες το βλέπω σε καθημερινή βάση – τη δύναμη της οικογενειακής μονάδας που ενώνεται», είπε. «Οποιαδήποτε ασθένεια, οποιαδήποτε αρρώστια, φέρνει τις οικογένειες κοντά».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν η ασθένεια μπορεί να έχει επανενωτική επίδραση σε μια οικογένεια και αν αυτό ήταν δυνατό στην περίπτωση της βασιλικής οικογένειας, ο Χάρι είπε: «Ναι, είμαι σίγουρος».

«Έχω σκεφτεί να πάρω την αμερικανική υπηκοότητα»

Μετέπειτα, ο πρίγκιπας είπε ότι είχε «σκεφτεί» να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα -αλλά προς το παρόν δεν αποτελεί προτεραιότητα-, τονίζοντας ότι αγαπάει κάθε μέρα της ζωής του στις ΗΠΑ. «Ναι, το έχω σκεφτεί», λέει, προκαλώντας τον δημοσιογράφο να ρωτήσει τι τον είχε σταματήσει.

«Δεν έχω ιδέα… Είμαι εδώ… Η αμερικανική υπηκοότητα είναι μια σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί υψηλή προτεραιότητα αυτή τη στιγμή», δήλωσε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.