Αυτή είναι η πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού που δημοσιεύτηκε σε ελληνική εφημερίδα – Σε ποια περιοχή της Αθήνας θα γίνει η τελετή (photo)

February 16, 2024


Σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε η πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα. Είχε προηγηθεί λίγες ώρες πριν η ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου με 176 θετικές ψήφους στη Βουλή.Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα», η τελετή για τον γάμο του Δημήτριου Ελευσινιώτη και του Σταύρου Γαβριηλίδη, θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Σμύρνη.«Ο Δημήτριος Ελευσινιώτης του Σπυρίδωνα και…


Loading...

Σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε η πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα. Είχε προηγηθεί λίγες ώρες πριν η ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου με 176 θετικές ψήφους στη Βουλή.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα», η τελετή για τον γάμο του Δημήτριου Ελευσινιώτη και του Σταύρου Γαβριηλίδη, θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Σμύρνη.

«Ο Δημήτριος Ελευσινιώτης του Σπυρίδωνα και της Άννας, το γένος Βυλλιώτη που γεννήθηκε στη Σαλαμίνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και ο Σταύρος Γαβριηλίδης του Χρήστου και της Ευγενίας, το γένος Δρόσου, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής», αναφέρει η αγγελία.

αγγελια-πρωτου-γαμου-ομοφυλου-ζευγαριου-στην-ελλαδα
Η αγγελία

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ το «έκαψαν» στο γκέι μπαρ Sodade μετά το «ναι» στον γάμο των ομοφύλων

Στο μπαρ Sodade 2 στο Γκάζι διασκέδασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, στην Ολομέλεια της Βουλής το βράδυ της Πέμπτης (15/2).

Δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Κασσελάκη κατά την άφιξή του για την αποχή του Παύλου Πολάκη, με τον ίδιο να σχολιάζει: «συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;». Για το νομοσχέδιο συγκεκριμένα τόνισε πως χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δε θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. «Καλώ τους γονείς, πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ένα παιδί που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, η Ελλάδα προχωρά και γίνεται βήμα βήμα μία προοδευτική χώρα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.

«Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.