Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ το «έκαψαν» στο γκέι μπαρ Sodade μετά το «ναι» στον γάμο των ομοφύλων

February 16, 2024


Στο μπαρ Sodade 2 στο Γκάζι διασκέδασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, στην Ολομέλεια της Βουλής το βράδυ της Πέμπτης (15/2).Δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Κασσελάκη κατά την άφιξή του για την αποχή του Παύλου Πολάκη, με τον ίδιο να σχολιάζει: «συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;». Για το νομοσχέδιο συγκε…


Loading...

Στο μπαρ Sodade 2 στο Γκάζι διασκέδασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, στην Ολομέλεια της Βουλής το βράδυ της Πέμπτης (15/2).

Δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Κασσελάκη κατά την άφιξή του για την αποχή του Παύλου Πολάκη, με τον ίδιο να σχολιάζει: «συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;». Για το νομοσχέδιο συγκεκριμένα τόνισε πως χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δε θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. «Καλώ τους γονείς, πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ένα παιδί που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, η Ελλάδα προχωρά και γίνεται βήμα βήμα μία προοδευτική χώρα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.

«Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε φωτογραφίες

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ διασκέδασαν στο γκέι μπαρ Sodade

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ διασκέδασαν στο γκέι μπαρ Sodade

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ διασκέδασαν στο γκέι μπαρ Sodade

Πολάκης σε Μητσοτάκη: «Πάλι με έπιασες στο στόμα σου;» – Η απάντηση για την απουσία του από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Tην ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στέλνει μήνυμα στους βουλευτές του κόμματος ενόψει της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, να ψηφίσουν «ναι», ο Παύλος Πολάκης, o oποίος έχει γίνει γνωστό πως θα απέχει από τη διαδικασία, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποιεί γιατί δεν βρίσκεται τη Βουλή. Με την ευκαιρία, δείτε το σκηνικό στην Βουλή ανάμεσα σε Παύλο Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, ο ίδιος αναφέρει πως έχει αναλάβει το χειρουργείο ενός συγγενή του στην Κρήτη και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στο νησί.

«Σεισμός» στον ΣΥΡΙΖΑ με Κασσελάκη και Πολάκη: «Παύλο αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις από το κόμμα…»

Σφοδρή ήταν η σύγκρουση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον Παύλο Πολάκη χθες Τετάρτη στη συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο. του κόμματος.

Πριν καν ξεκινήσει η συζήτηση για τα νομοσχέδια που έρχονται και την θέση που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε έξαλλος με τα εκατομμύρια που δίνονται για τα εξοπλιστικά προγράμματα αμφισβητώντας έτσι με έμμεσο τρόπο την θέση που είχε πάρει πριν από λίγα 24ωρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σ’ εκείνο το σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να του είπε «Παύλο αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις». Αυτό που κατάλαβαν όσοι ήταν παρόντες είναι ότι το πρόβλημα πλέον είναι σοβαρό στις σχέσεις των δυο ανδρών καθώς αυτό το θέμα δεν ήταν τέτοιο για να γίνει τόσο έντονη αντιπαράθεση. Η δυσαρέσκεια ανάμεσα στις δυο πλευρές «ξεχειλίζει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.