Μεγάλη Αγρυπνία για τον γάμο των ομόφuλων ζευγαριών στην Λάρισα: Προσευχήθnκαν «για να φωτıστούν όσοι νομοθετούν»

February 16, 2024


Τελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης (14.02.2024) Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα υπό τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή σήμερα Πέμπτη (15.02.2024).Ειδικότερα, απηύθυνε κάλεσμα προς νέους, ηλικιωμένους και παιδιά για προσευχή, προκειμένου να «φωτιστο…


Loading...

Τελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης (14.02.2024) Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα υπό τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή σήμερα Πέμπτη (15.02.2024).

Ειδικότερα, απηύθυνε κάλεσμα προς νέους, ηλικιωμένους και παιδιά για προσευχή, προκειμένου να «φωτιστούν όσοι νομοθετούν, να αποφασίσουν σωστά».

Αξιοσημείωτο κρίνεται πως το πρωί της Τετάρτης δεν τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την Ιερά Αγρυπνία:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.