«Τα έργα μας είναι πάντα ορατά προς τον Κύριο, ο πιστός πρέπει να…» – Η συμβουλή που θα σου αλλάξει τη ζωή

February 15, 2024


Κάθε πιστός της Ορθοδοξίας οφείλει να τηρεί τα παρακάτω λόγια, αφού μόνο έτσι θα εξασφαλίσει τη βαθύτερη σύνδεση με τον Χριστό.«Ο Πιστός,πρέπει να μισεί τα κακά έργα,και να πράττει τα καλά,καθώς τα έργα μας,είναι πάντα ορατά προς τον Κύριο,διότι δεν υπάρχει τίποτα το κρυφό για τον Κύριο,γι’ αυτό,να το θυμάστε πάντα,για να έχετε,φόβο Θεού,είναι για το καλό σας.»Τη μορφή της Παναγίας πάνω σε πέτρα α…


Loading...

Κάθε πιστός της Ορθοδοξίας οφείλει να τηρεί τα παρακάτω λόγια, αφού μόνο έτσι θα εξασφαλίσει τη βαθύτερη σύνδεση με τον Χριστό.

«Ο Πιστός,

πρέπει να μισεί τα κακά έργα,

και να πράττει τα καλά,

καθώς τα έργα μας,

είναι πάντα ορατά προς τον Κύριο,

διότι δεν υπάρχει τίποτα το κρυφό για τον Κύριο,

γι’ αυτό,

να το θυμάστε πάντα,

για να έχετε,

φόβο Θεού,

είναι για το καλό σας.»

Παναγία και Χριστός

Αιγύπτιος βρήκε τη θαυματουργή μορφή της Παναγίας σε πέτρα – Είχε νωρίτερα δει την φιγούρα της στον ύπνο του (video)

Τη μορφή της Παναγίας πάνω σε πέτρα ανακάλυψε ένας άνδρας στο Κάιρο, ενώ μάλιστα είχε δει νωρίτερα τη μορφή της στον ύπνο του.

Ο 41χρονος Αιγύπτιος λογιστής, ο Άχμεντ Ελ Χουσεϊνί, έκανε την παράξενη αυτή ανακάλυψη, περπατώντας με τον αδερφό του σε δρόμο κοντά στο Κάιρο, μέρες μετά αφού είχε δει στον ύπνο του τη μορφή της.

Δείτε επίσης: Παναγία Εσφαγμένη: Η θρυλική τοιχογραφία της μονής Βατοπαιδίου στο Άγιο Όρος και η απίστευτη ιστορία της (video)

Ξαφνιασμένος από τη λευκή λάμψη που περιέβαλε την πέτρα, ο Άχμεντ την πήρε στα χέρια του για να διαπιστώσει πάνω της σχέδιο που θυμίζει τη μορφή της Παναγίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.