Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Ξέχασαν γάζα στην κοιλιά γυναίκας μετά από καισαρική – Έπαθε διάτρηση εντέρου

February 15, 2024


Μία γυναίκα από την Κρήτη γέννησε και έκτοτε ζούσε επί τρεις μήνες με αφόρητους πόνους και πυρετό. Όπως αποδείχθηκε οι γιατροί είχαν ξεχάσει μέσα στην κοιλιά της μία γάζα.«Γέννησε τον Οκτώβριο, αμέσως μετά την πρώτη εβδομάδα. Είχε πυρετό μέχρι 39-40. Έπαιρνε τον γιατρό τηλέφωνο, του έλεγε: ‘’αυτό συμβαίνει’’, της είπε ότι ήταν μαστίτιδα ‘’πάρε αντιβίωση’’. Ξεκίνησε την αντιβίωση, προφανώς αυτό καλ…


Loading...

Μία γυναίκα από την Κρήτη γέννησε και έκτοτε ζούσε επί τρεις μήνες με αφόρητους πόνους και πυρετό. Όπως αποδείχθηκε οι γιατροί είχαν ξεχάσει μέσα στην κοιλιά της μία γάζα.

«Γέννησε τον Οκτώβριο, αμέσως μετά την πρώτη εβδομάδα. Είχε πυρετό μέχρι 39-40. Έπαιρνε τον γιατρό τηλέφωνο, του έλεγε: ‘’αυτό συμβαίνει’’, της είπε ότι ήταν μαστίτιδα ‘’πάρε αντιβίωση’’. Ξεκίνησε την αντιβίωση, προφανώς αυτό καλύφθηκε εκεί και άρχισε μετά να υποχωρεί ο πυρετός», είπε η μητέρα της καταγγέλλουσας.

Και αφού ο πυρετός την άφηνε, οι πόνοι στην κοιλιά επέμεναν. Ο γιατρός την καθησύχαζε πως είναι από την καισαρική τομή.

Την ίδια στιγμή, Καρκινοπαθείς στην τύχη τους στην Καλαμάτα: Χωρίς ογκολόγο εδώ και μήνες το νοσοκομείο της πόλης

«Μετά συνεχιζόταν ο πόνος αριστερά, ψηλά και όταν πήγε να τη δει μετά από κάποιες ημέρες, που είναι να τη δει ο γιατρός, του είπε: “συνεχίζω να πονάω, δεν έχω πυρετό, αλλά συνεχίζω να πονάω”. ‘’Είναι από την καισαρική διότι πιέσαμε εκεί την περιοχή’’ και τα λοιπά».

Η γυναίκα όσο περνούσαν οι μέρες ένιωθε πως η κατάσταση της υγείας της χειροτερεύει. Απευθύνθηκε σε παθολόγο και μέσα από μία σειρά εξετάσεων συνειδητοποίησαν πως υπήρχε μία φλεγμονή στο έντερο.

«Κινδύνευσε η ζωή της. Όλοι είμαστε διαλυμένοι, όλη η οικογένεια. Είμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση, συναισθηματική, σωματική, ψυχολογική, όλη η οικογένεια και πιο πολύ το παιδί μου που περνάει μία ταλαιπωρία που δεν άξιζε να την περάσει», πρόσθέτει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.