Προκαλεί ο Αντώνης Σαμαράς: «Ο γάμος ομόφυλων δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα» – Βολές από το βήμα της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου

February 15, 2024


Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο πρώην πρωθυπουργός μάλιστα έκανε λόγο για «θεμελιώδη ανατροπή του οικογενειακού δικαίου».«Πριν από μία σημαντική ψηφοφορία κατά συνείδηση, θα σας ζητήσω να ξεχάσετε όλα τα άλλα και να ακούσετε τη συνείδησή σας. Να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε. Η κυβέρν…


Loading...

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο πρώην πρωθυπουργός μάλιστα έκανε λόγο για «θεμελιώδη ανατροπή του οικογενειακού δικαίου».

«Η παράταξη μας δεν θα έπρεπε να φέρει αυτό το νομοσχέδιο προς ψήφιση»

«Πριν από μία σημαντική ψηφοφορία κατά συνείδηση, θα σας ζητήσω να ξεχάσετε όλα τα άλλα και να ακούσετε τη συνείδησή σας. Να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε. Η κυβέρνηση δεν νιώθει να απειλείται από την αντιπολίτευση, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό και δεν σημαίνει ότι έχει πάντα δίκιο», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.