Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Στα θεωρεία της Βουλής Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος για το νομοσχέδιο

February 15, 2024


Στα θεωρεία της Βουλής βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (15/2) ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης και ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος, που πολλάκις έχουν μιλήσει και διεκδικήσει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.Οι δυο τους κάθισαν μαζί και παρακολούθησαν μέρος της συζήτησης που διεξάγεται για το νομοσχέδιο που καθιερώνει τον πολιτικό γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.Οι ρυθμίσεις …


Loading...

Στα θεωρεία της Βουλής βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (15/2) ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης και ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος, που πολλάκις έχουν μιλήσει και διεκδικήσει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Οι δυο τους κάθισαν μαζί και παρακολούθησαν μέρος της συζήτησης που διεξάγεται για το νομοσχέδιο που καθιερώνει τον πολιτικό γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου συγκεντρώνουν το έντονο ενδιαφέρον της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, που παρακολουθεί από κοντά τη συζήτηση που διεξάγεται.

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Στα θεωρεία της Βουλής Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος για το νομοσχέδιο

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Θα έκανα και 3 και 4 παιδιά αν με άφηνε το κράτος, γιατί είμαι καλός μπαμπάς» (video)

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» έδωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, όπου μεταξύ όσων είπε, μίλησε για τον γιο του και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Συγχρόνως, απάντησε αν θα ξαναέκανε εκπομπή με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο παρουσιαστής δήλωσε πως αν τότε που ήταν μικρότερος το κράτος του το επέτρεπε, θα έκανε παραπάνω παιδιά. «Αν το κράτος είχε δώσει τη δυνατότητα των ίσων δικαιωμάτων, θα έκανα και 3 και 4 παιδιά. Γιατί είμαι καλός μπαμπάς», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Φώτης Σεργουλόπολος υπογράμμισε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχουν μαγικές συνταγές τους γονείς ενώ περιέγραψε τον πρώτο καιρό με τον γιο του ως μια απίστευτη εμπειρία που βίωσε με ευκολία. Όπως είπε, «όταν ήρθε ο Γιώργος στη ζωή μου ήξερα τι πρέπει να κάνω».

«Φοβάμαι την εφηβεία πάρα πολύ, γιατί κάνουμε πάντα ανάκλιση του εαυτού μας. Όταν βλέπουμε το παιδί στην φάση που είναι, σκεφτόμαστε πώς ήμασταν εμείς στην ηλικία του. Λέμε “αχ κι εγώ τότε έκανα αυτό”. Αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω. Πιστεύω ότι όσο είμαι κοντά του είναι καλό. Από την άλλη, δε νομίζω ότι υπάρχουν συνταγές για τους γονείς», είπε ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.