Έσκασε η χαρμόσυνη είδηση: Μία επιπλέον αργία για τους εργαζόμενους το 2024

February 15, 2024


Η μεγάλη ανάπαυλα των Χριστουγέννων πέρασε, αλλά οι εργαζόμενοι «στοιχηματίζουν» τώρα στις διακοπές του Πάσχα για ένα ακόμα διάλειμμα από την κουραστική ρουτίνα της δουλειάς. Και η γιορτή έρχεται με καλά νέα, αφού λόγω του ότι πέφτει αργά φέτος, θα μας χαρίσει μία επιπλέον μέρα ανάπαυσης. Με την ευκαιρία, δείτε την έκτακτη ανακοίνωση για το νέο επίδομα.Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος ορίζει πως η Κυριακ…


Loading...

Η μεγάλη ανάπαυλα των Χριστουγέννων πέρασε, αλλά οι εργαζόμενοι «στοιχηματίζουν» τώρα στις διακοπές του Πάσχα για ένα ακόμα διάλειμμα από την κουραστική ρουτίνα της δουλειάς. Και η γιορτή έρχεται με καλά νέα, αφού λόγω του ότι πέφτει αργά φέτος, θα μας χαρίσει μία επιπλέον μέρα ανάπαυσης. Με την ευκαιρία, δείτε την έκτακτη ανακοίνωση για το νέο επίδομα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος ορίζει πως η Κυριακή του Πάσχα στις 5 Μαΐου και η Δευτέρα του Πάσχα στις 6 Μαΐου είναι οι επίσημες αργίες. Σε αυτές όμως έρχεται να προστεθεί φέτος και η επομένη, Τετάρτη 7 Μαΐου, λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς.

Καθώς η αργία της Πρωτομαγιάς πέφτει φέτος τη Μεγάλη Τετάρτη (1 Μαΐου), η αργία της θα μεταφερθεί για την πρώτη εργάσιμη μετά τη Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή την Τρίτη 7 Μαΐου, και έτσι οι εργαζόμενοι κερδίζουν μία επιπλέον μέρα ρεπό.

Έσκασε η χαρμόσυνη είδηση: Μία επιπλέον αργία για τους εργαζόμενους το 2024

Αυτές είναι οι αργίες στις οποίες έχουμε ακόμα να προσβλέπουμε για το 2024:

  • Επέτειος Επανάστασης 1821: Δευτέρα 25 Μαρτίου
  • Πρωτομαγιά: Τετάρτη 1 Μαΐου
  • Μεγάλη Παρασκευή: 3 Μαΐου
  • Δευτέρα του Πάσχα: Δευτέρα 6 Μαΐου
  • Αγίου Πνεύματος: Δευτέρα 24 Ιουνίου
  • Κοίμηση της Θεοτόκου: Πέμπτη 15 Αυγούστου
  • Επέτειος του Όχι: Δευτέρα 28 Οκτωβρίου
  • Χριστούγεννα: Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου
  • Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων: Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.