Σάκης Αρναούτογλου: «Από 20/2 ο καιρός αλλάζει. Το Σαββατοκύριακο 17-18/2…» (Video)

February 15, 2024


Με αρκετή συννεφιά από τα ανατολικά έως τα ΝΑ της χώρας θα ξεκινήσει ο καιρός της Πέμπτης σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.Ειδικότερα, από τη Δράμα μέχρι και την Αττική θα έχουμε έντονη συννεφιά, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα κατέβουν νοτιότερα. Από το απόγευμα και μετά ο καιρός θα ανοίξει και θα παραμείνει άστατος σε Κρήτη και Κυκλάδες. Παράλληλα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έδωσε όλες τι…


Loading...

Με αρκετή συννεφιά από τα ανατολικά έως τα ΝΑ της χώρας θα ξεκινήσει ο καιρός της Πέμπτης σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, από τη Δράμα μέχρι και την Αττική θα έχουμε έντονη συννεφιά, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα κατέβουν νοτιότερα. Από το απόγευμα και μετά ο καιρός θα ανοίξει και θα παραμείνει άστατος σε Κρήτη και Κυκλάδες. Παράλληλα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έδωσε όλες τις εξελίξεις για τον καιρό τα επόμενα 24ωρα.

Ετσι φαινόμενα θα έχουμε σε Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη και Αττική τα ξημερώματα και στη συνέχεια βροχές θα έχουμε στις ίδιες περιοχές αλλά και στα ΒΑ της χώρας.

Διάσπαρτες μπόρες θα έχουμε και από τη Ρόδο μέχρι το Καστελόριζο. Η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι στους 13 βαθμούς στα κεντρικά, στους 8 με 14 στα βόρεια και στους 13 στα νότια. Στα ανατολικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς και στα δυτικά τους 16.

Στην Αττική, θα έχουμε βροχές τα ξημέρωματα αλλά και το πρωί της Πέμπτης. Η θερμοκρασία από 8 έως 12 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.