Φρίκη: Μηχανικός στο Facebook ξεκλήρισε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

February 15, 2024


Ένας πρώην μηχανικός της Meta, μαζί με την επιστήμονα σύζυγό του και τα δίδυμα παιδιά τους, ηλικίας 4 ετών, βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως δολοφονία.Σύμφωνα με πληροφορίες από το KTVU, ο Anand Sujith Henry, 37 ετών, φέρεται να σκότωσε τους γιούς του και να πυροβόλησε θανάσιμα τη σύζυγό του, Alice Benzinger, 38 ετών, μέσα σε μια μπανιέρα πριν …


Loading...

Ένας πρώην μηχανικός της Meta, μαζί με την επιστήμονα σύζυγό του και τα δίδυμα παιδιά τους, ηλικίας 4 ετών, βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το KTVU, ο Anand Sujith Henry, 37 ετών, φέρεται να σκότωσε τους γιούς του και να πυροβόλησε θανάσιμα τη σύζυγό του, Alice Benzinger, 38 ετών, μέσα σε μια μπανιέρα πριν αποφασίσει να αυτοκτονήσει.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους, παρουσιάζοντας τραύματα από πυροβολισμούς. Δίπλα τους βρέθηκε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών με έναν γεμάτο γεμιστήρα. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας για έλεγχο. Οι δύο γιοι τους βρέθηκαν νεκροί σε ένα από τα πέντε υπνοδωμάτια.

Φρίκη: Μηχανικός στο Facebook ξεκλήρισε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Οι αιτίες θανάτου των δύο μικρών παιδιών παραμένουν άγνωστες, αλλά υπάρχει η υπόθεση ότι τα αγόρια ενδέχεται να έχουν πνιγεί, πνίξει ή να έχουν εκτεθεί σε θανατηφόρες δόσεις ναρκωτικών. Αυτή η εκτίμηση προέρχεται από πηγές που είναι ενήμερες για την έρευνα και δηλώνουν ότι δεν υπήρχαν εξωτερικά τραύματα στα σώματά τους. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν το κίνητρο πίσω από αυτές τις δύο τραγικές απώλειες.

«Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό χωρίς κίνδυνο για το κοινό, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι ο υπεύθυνος βρισκόταν μέσα στο σπίτι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Σαν Ματέο, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. «Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι ντετέκτιβ εργάζονται για να συγκεντρώσουν στοιχεία, να μιλήσουν με μάρτυρες και μέλη της οικογένειας και να προσδιορίσουν ένα πιθανό κίνητρο». Η αστυνομία σημείωσε ότι κλήθηκε στο σπίτι μερικές φορές στο παρελθόν – αλλά δεν ανέφερε τη φύση των κλήσεων.

Τα δικαστικά αρχεία δείχνουν επίσης ότι ο Henry, πρώην διευθυντής μηχανικής λογισμικού τόσο στη Meta όσο και στη Google, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Benzinger τον Δεκέμβριο του 2016. Αλλά το διαζύγιο δεν φαίνεται να υλοποιήθηκε ποτέ και το ζευγάρι μετακόμισε το 2020 στο σπίτι τους στο San Mateo, όπου θα μεγάλωναν τα δύο τους παιδιά. Οι γείτονες είπαν ότι έμοιαζαν με ένα φιλικό ζευγάρι και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.