Ανατροπή από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Ξεχάστε όσα ξέρατε! Έρχονται…»

February 15, 2024


Καιρός: Τι αλλάζει στις καιρικές συνθήκες σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο! Ο έμπειρος μετεωρολόγος εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και ανέλυσε τα δεδομένα του καιρού, τονίζοντας πως σιγά σιγά θα πρέπει να ξεχάσουμε τις καιρικές συνθήκες που είχαμε μέχρι σήμερα.Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, την Πέμπτη στα δυτικά και βόρεια τμήματα της επικράτειας ο καιρός θα είναι καλύτερος σε σχ…


Loading...

Καιρός: Τι αλλάζει στις καιρικές συνθήκες σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο! Ο έμπειρος μετεωρολόγος εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και ανέλυσε τα δεδομένα του καιρού, τονίζοντας πως σιγά σιγά θα πρέπει να ξεχάσουμε τις καιρικές συνθήκες που είχαμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, την Πέμπτη στα δυτικά και βόρεια τμήματα της επικράτειας ο καιρός θα είναι καλύτερος σε σχέση με τις ανατολικές και νότιες περιοχές.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο στο παρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.