Δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο: Θρήνος για τον 36χρονο Κώστα “Έκανε ένα μοιραίο λάθος”

February 15, 2024


Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 36χρονου σκιέρ, Κωνσταντίνου Μόμτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη χιονισμένη πλαγιά του Μπόροβιτς, στη Βουλγαρία.Ο πατέρας του, συντετριμμένος, μίλησε στο Star για τον τραγικό θάνατο του γιου του.“Ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά. Έφευγε σε Γαλλία, Ελλάδα, ήταν ταλαντούχος, με διπλώματα. Ο Κωνσταντίνος ήταν ήρεμο παιδί. Το βάρος των πέντε ατόμων σε εκεί…


Loading...

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 36χρονου σκιέρ, Κωνσταντίνου Μόμτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη χιονισμένη πλαγιά του Μπόροβιτς, στη Βουλγαρία.

Ο πατέρας του, συντετριμμένος, μίλησε στο Star για τον τραγικό θάνατο του γιου του.

“Ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά. Έφευγε σε Γαλλία, Ελλάδα, ήταν ταλαντούχος, με διπλώματα. Ο Κωνσταντίνος ήταν ήρεμο παιδί. Το βάρος των πέντε ατόμων σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ μεγάλο, γι’ αυτό έγινε κατολίσθηση”, τόνισε.

“Όλες οι φωτογραφίες του ήταν στα βουνά. Το είχε στο αίμα του, έφυγε στη φύση, αυτό ήταν το πεπρωμένο του. Μόνο μία φορά του είχα πει να προσέχει. Αλλά ακούει η νεολαία; Ήταν παιδί που είχε ανησυχίες. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας, όπως και όλη η οικογένεια” τόνισε η θεία του, επίσης μιλώντας στο Star.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.