«Έστησε» στον τοίχο τον Γιώργο Νταλάρα: «Αν του έδιναν μισό εκατομμύριο θα έλεγε όχι;» – «Καρφί» Τριαντάφυλλου στις δηλώσεις περί διαφημίσεων (video)

January 14, 2024


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έκανε ο Τριαντάφυλλος.Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, απάντησε σε αυστηρό τόνο για όσα είπε πρόσφατα ο Γιώργος Νταλάρας σχετικά με τους τραγουδιστές που διαφημίζουν λουκάνικα και μπέργκερ.«Διαφήμιση έχω κάνει στο Instagram, όχι στην τηλεόραση. Όμως γιατί, το λουκανικάκι είναι μια χαρά προϊόν. Το κόβουμε, πίνουμε το κρασάκι μας, το δια…


Loading...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έκανε ο Τριαντάφυλλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, απάντησε σε αυστηρό τόνο για όσα είπε πρόσφατα ο Γιώργος Νταλάρας σχετικά με τους τραγουδιστές που διαφημίζουν λουκάνικα και μπέργκερ.

«Διαφήμιση έχω κάνει στο Instagram, όχι στην τηλεόραση. Όμως γιατί, το λουκανικάκι είναι μια χαρά προϊόν. Το κόβουμε, πίνουμε το κρασάκι μας, το διαφημίζουμε στον κόσμο. Ό,τι μπορεί ο καθένας εκείνη τη στιγμή που πάει καλά και η εταιρείες έρχονται και τα σκάνε, γιατί να μην πάρει τα λεφτά του και για την οικογένεια του και για το μέλλον του; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέει αυτό ο κ. Νταλάρας», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.