Survivor 2024 spoiler 14/1, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

January 14, 2024


Survivor 2024 spoiler: Πώς λειτούργησε η αποχώρηση της Ανδριάνας Καγιά στην ομάδα των Μαχητών; Έφερε ηρεμία ή ήταν η αφορμή για να αναδειχθούν νέες αντιπαλότητες; Η απάντηση έρχεται απόψε (14/1) στις 21.00, στο νέο επεισόδιο του Survivor 2024. Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για την εβδομάδα που ξεκινά, είναι γεγονός!Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται με πάθος για να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα της ομάδας το…


Loading...

Survivor 2024 spoiler: Πώς λειτούργησε η αποχώρηση της Ανδριάνας Καγιά στην ομάδα των Μαχητών; Έφερε ηρεμία ή ήταν η αφορμή για να αναδειχθούν νέες αντιπαλότητες; Η απάντηση έρχεται απόψε (14/1) στις 21.00, στο νέο επεισόδιο του Survivor 2024. Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για την εβδομάδα που ξεκινά, είναι γεγονός!

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται με πάθος για να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα της ομάδας τους ωστόσο τους νικητές περιμένει μία επιπλέον γλυκιά έκπληξη! Στο μεσοδιάστημα μία νέα αντιπαλότητα κάνει την εμφάνισή της και στο επίκεντρο βρίσκεται η Ασημίνα με τον Φάνη, που την ειρωνεύεται για το γεγονός πως έχει βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο τρεις φορές, με εκείνη να ενοχλείται και να μην το κρύβει.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα, αλλά τελικά μόνο μία γίνεται να κόψει πρώτη το νήμα.

Σύμφωνα με τις ακριβείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr, αυτοί που αναμένεται να κερδίσουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου είναι οι Διάσημοι. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί ο σημερινός αγώνας αναμένεται να είναι καθηλωτικός.

Το… τερμάτισαν κιόλας στο Survivor – Δείτε το «χυδαίο» πλάνο παίκτριας (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Το… τερμάτισαν κιόλας στο Survivor 2024. Δείτε το «χυδαίο» πλάνο παίκτριας. Έβαλαν την κοπέλα να πηγαίνει πάνω-κάτω στην παραλία με το αποκαλυπτικό μαγιό της…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.