Ο Τριαντάφυλλος ρίχνει τα «καρφιά» του στον Γιώργο Νταλάρα: «Αν του έδιναν μισό εκατομμύριο, θα έλεγε όχι;»

January 14, 2024


Περί διαφημίσεων ο διάλογος, με τον Τριαντάφυλλο να προσθέτει τη δική του άποψη επάνω στις δηλώσεις που έκανε πριν από μία εβδομάδα ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Να θυμίσουμε πως είχε πει μεταξύ άλλων: «Είναι ντροπή άνθρωποι της μουσικής να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα». Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου ερωτήθηκε αν ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε κάπο…


Loading...

Περί διαφημίσεων ο διάλογος, με τον Τριαντάφυλλο να προσθέτει τη δική του άποψη επάνω στις δηλώσεις που έκανε πριν από μία εβδομάδα ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Να θυμίσουμε πως είχε πει μεταξύ άλλων: «Είναι ντροπή άνθρωποι της μουσικής να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα». Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου ερωτήθηκε αν ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε κάποιο διαφημιστικό σποτ, ο Τριαντάφυλλος είχε να πει τα εξής.

«Έχω κάνει διαφήμιση στο Instagram, στην τηλεόραση όχι», ενώ όταν αναφέρθηκαν συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα συμπλήρωσε: «Το λουκανικάκι είναι μια χαρά προϊόν, που το κόβουμε και πίνουμε το κρασάκι μας μαζί. Όταν πηγαίνεις καλά επαγγελματικά και σου σκάνε τα λεφτά οι εταιρείες γιατί να μην κάνεις διαφήμιση και να πάρεις λεφτά για την οικογένειά σου και για το μέλλον σου; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέει αυτό ο κ. Νταλάρας».

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος – Κωνσταντίνος Βασάλος: Τέλος στην κόντρα τους! H on air πρόταση για συνεργασία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.