«Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι έχω μεγαλώσει με τις αρχές της εκκλησίας» – Ο Νίκος Οικονομόπουλος απαντά στον ντόρο των δηλώσεών του για τα ομόφυλα ζευγάρια

January 14, 2024


Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο ίδιος δίνει την απάντησή του.Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πρόβαλε σήμερα την αντίδραση του τραγουδιστή στον ντόρο που προκλήθηκε, σύμφωνα με το περιβάλλον του τραγουδιστή.«Η τοποθέτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν καθαρά προσωπικ…


Loading...

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο ίδιος δίνει την απάντησή του.

Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πρόβαλε σήμερα την αντίδραση του τραγουδιστή στον ντόρο που προκλήθηκε, σύμφωνα με το περιβάλλον του τραγουδιστή.

«Η τοποθέτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν καθαρά προσωπική του άποψη. Όπως δήλωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη, δεν είναι ειδικός επί του θέματος και δεν επιθυμεί να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα», αναφέρει το περιβάλλον του τραγουδιστή.

«Ο Γιώργος Λιάγκας ήξερε τι ρωτούσε και ποιον ρωτούσε… Πολύ σωστά τον ρώτησε, γιατί ήξερε ποιον έχει απέναντί του. Ο Γιώργος Λιάγκας ήξερε και τι απάντηση θα λάβει. Ο Νίκος είναι ένα παραδοσιακό παιδί, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έχει μεγαλώσει με τις αρχές της εκκλησίας», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.