Νεαρή Τουρκάλα σταματάει το μπάνιο της και προσεύχεστε με το μπικίνι της


Παροξυσμός επικρατεί στην Τουρκία, με τα ήθη που έχει επιβάλλει ο Ερντογάν να μπερδεύουν τον κόσμο και να δημιουργούν ένα ιδιότυπο κράμα ισλαμικού φανατισμού με μοντέρνο προσανατολισμό.Έως και 1+1 δώρ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παροξυσμός επικρατεί στην Τουρκία, με τα ήθη που έχει επιβάλλει ο Ερντογάν να μπερδεύουν τον κόσμο και να δημιουργούν ένα ιδιότυπο κράμα ισλαμικού φανατισμού με μοντέρνο προσανατολισμό.

Έως και 1+1 δώρο σε καινοτόμα προϊόντα P&G.

Χαρακτηριστική εικόνα, μια νεαρή Τουρκάλα, η οποία απολαμβάνοντας τις διακοπές της στην κοσμική Αλικαρνασσό, δεν έχασε την ευκαιρία να επιδείξει τη θρησκευτικότητα της, κάνοντας δημόσια τεμενάδες προς τον Θεό της, φορώντας βέβαια το μπικίνι της.

Λεπτομέρεια: (Και) η τέλεση θρησκευτικών εθίμων απαγορεύεται αυστηρά με τέτοιου είδους αμφίεση, αλλά η νεαρή θεωρεί ότι μπορεί να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Άλλο παράδοξο: Ο οδηγός ενός αστικού λεωφορείου στη Σμύρνη έκρινε ότι η τέλεση της προσευχής τη στιγμή που πρέπει είναι πάνω από όλα, και δεν δίστασε να σταματήσει το όχημα του για αυτό, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και δοκιμάζοντας την υπομονή των επιβατών του… Από τους οποίους, βέβαια, δεν αντιδρά κανείς.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...