Η Αγγελική Ηλιάδη ανέβασε το πιο «καuτό» instastories λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου!


 
Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που ήθελαν τον Σάββα Γκέντσογλου και την Αγγελική Ηλιάδη να περνούν μεγάλη κρίση στην σχέση τους και για ακόμη μια φορά να χωρίζουν.Το ζευγάρι κράτησε σι…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που ήθελαν τον Σάββα Γκέντσογλου και την Αγγελική Ηλιάδη να περνούν μεγάλη κρίση στην σχέση τους και για ακόμη μια φορά να χωρίζουν.

Το ζευγάρι κράτησε σιγή ιχθύος και δεν έκανε καμία δήλωση επιβεβαίωσης ή διάψευσης της είδησης αυτής αλλά… καρφώθηκαν από μόνοι τους! Όπως σας ενημερώσαμε εχθές στο Youweekly.gr, οι δυο τους δεν είναι πια φίλοι στο instagram κι αυτό σήμανε το τέλος της σχέσης τους. διαβάστε παρακάτω…

 

Κάποιος από τους δυο έκανε την πρώτη κίνηση και έκανε unfollow τον άλλον ενισχύοντας ολοένα και περισσότερο τις φήμες χωρισμού τους. Ωστόσο, πάλι καμία δήλωση από κανέναν.

H Αγγελική Ηλιάδη, λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την είδηση αυτή ανέβασε το πιο καuτό instastories ποζάροντας στην πισίνα ενός ξενοδοχείο με σχεδόν ανύπαρκτο μπικίνι. Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H Μαρία Κορινθίου, το μαύρο ανύπαρκτο μπικίνι και το υπερβολικά μεγάλο στήθος…

Η απάντηση κόλαφος του Γιώργου Αγγελόπουλου στα κατακριτέα σχόλια για τον σταυρό του!

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Αλεξάνδρας Τσόλκα για την εξαγορά του Έψιλον από τον Ιβάν Σαββίδη!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...