Kι όμως: 12 πολύ αμήχανες ερωτήσεις sεx, παίρνουν απάντηση από τον ειδικό του Youweekly.gr


Πριν ξεκινήσεις την αναζήτηση, διάβασε παρακάτω, γιατί το Youweekly.gr δεν ντρέπεται να μιλήσει για όλα όσα εσύ ντρέπεσαι να ρωτήσεις!Παρακάτω ακολουθούν 12 πολύ αμήχανες ερωτήσεις και οι απαντήσεις τ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και όμως, υπάρχουν ερωτήσεις γύρω από το σeξ που θα προτιμούσες να ρωτήσεις την Google… παρά την κολλητή σου.

Πριν ξεκινήσεις την αναζήτηση, διάβασε παρακάτω, γιατί το Youweekly.gr δεν ντρέπεται να μιλήσει για όλα όσα εσύ ντρέπεσαι να ρωτήσεις!

Παρακάτω ακολουθούν 12 πολύ αμήχανες ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους:

Είναι αλήθεια ότι μπορεί να σπάσει το πeος του;

Αν και το πeος δεν έχει κόκαλα, μπορεί να τραυματιστεί και μάλιστα σοβαρά. Είναι δυνατόν να προκληθεί σοβαρό τραύμα κατά τη διάρκεια έντονου σeξ, ακόμα και του αuνανισμού. Το πeος κατά τη διάρκεια της στύσης έχει συσσωρευμένο αίμα και αν εκείνη τη στιγμή λυγίσει απότομα, μπορεί να προκληθεί τραυματισμός. Τι πρέπει να κάνει ο παρτενέρ σου σε αυτή την περίπτωση; Να πάει το γρηγορότερο σε έναν γιατρό, αφού ο τραυματισμός μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ ό,τι νομίζει.

Τι πρέπει να κάνω αν το προφuλακτικό μείνει μέσα μου κατά τη διάρκεια του σeξ;

Πρώτα απ’ όλα δεν χρειάζεται πανικός! Αν και μπορεί να σου φανεί περίεργο, συμβαίνει συχνά. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να βγάλεις το προφuλακτικό και να βεβαιωθείς ότι είναι άθικτο. Ακόμα όμως κι αν δεν υπάρχει διαρροή του περιεχομένου, και ειδικά αν δεν χρησιμοποιείς κάποια άλλη μορφή αντισύλληψης, καλό είναι να ενημερώσεις τον γυναικολόγο σου και να σε κατευθύνει εκείνος στο τι χρειάζεται να κάνεις. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να μην μπορείς να το βγάλεις μόνη σου. Θα σε βοηθήσει ο γυναικολόγος. Επίσης, καλό είναι να κάνεις μια εξέταση για σeξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Γιατί δεν έρχομαι ποτέ σε οpγασμό κατά τη διάρκεια τους σeξ; Τι μπορώ να κάνω;

Πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχεις βρει ακόμα το σωστό σημείο που θα σε φέρει σε οpγασμό. Πολλές είναι οι γυναίκες που δεν μπορούν να έρθουν σε οpγασμό μόνο με την κολπική διείσδυση, αλλά χρειάζονται και λίγη… βοήθεια με τη διέγερση της κλειτορίδας. Το έχεις δοκιμάσει; Αν και αυτό το κόλπο δεν πιάσει, πολλές φορές ψυχολογικοί παράγοντες, όπως το στρες, η χαμηλή αυτοεκτίμηση ή προβλήματα στη σχέση, είναι αρκετά για να σε μπλοκάρουν.

Είναι δυνατόν να ουρήσεις κατά τη διάρκεια του σeξ;

Όχι, δεν είναι δυνατόν. Πολύ συχνά ίσως νιώθεις την ανάγκη να ουρήσεις και αυτό είναι καλό, αφού οι επιστήμονες λένε ότι μόλις βρήκες το σημείο G και βρίσκεσαι πολύ κοντά στον οpγασμό! Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να δεις υγρά κατά τη διάρκεια του σeξ, ειδικά αν η κύστη σου είναι γεμάτη, παρ’ όλα αυτά δεν πρόκειται για ούρα, αλλά για υγρά που προέρχονται από τον οpγασμό.

Πώς μπορώ να αποφύγω τα αέρια από τον κόλπο κατά τη διάρκεια του σeξ;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς. Είναι όμως ένα φυσιολογικό φαινόμενο, που δεν γίνεται να το ελέγξεις. Συμβαίνει όταν παγιδεύεται αέρας στον κόλπο σου κατά τη διείσδυση.

Είναι φυσιολογικό να είμαι πολύ υγρή κατά τη διάρκεια του σeξ;

Είναι φυσιολογικό και επιθυμητό, αφού έτσι ευχαριστιέσαι περισσότερο και δεν πονάς.

Το πρωκτiκό σeξ ή παιχνίδι είναι ανθυγιεινό;

Όχι, αν εσύ και ο σύντροφός σου ακολουθείτε τους κανόνες υγιεινής. Τα προφuλακτικά σε προστατεύουν από τα βακτήρια κατά τη διάρκεια του πρωκτiκού σeξ. Προσοχή όμως, πρέπει να χρησιμοποιείς νέο προφuλακτικό όταν πηγαίνεις από το πρωκτiκό στο κολπικό σeξ.

Τι ακριβώς είναι ο γυναικείος οpγασμός;

Είναι όταν μια γυναίκα απελευθερώνει υγρά γύρω από την περιοχή της ουρήθρας. Αυτό συμβαίνει όταν το σημείο G διεγείρεται έντονα. Να σημειώσουμε ότι αυτά τα υγρά δεν είναι ούρα, αλλά υγρά που μοιάζουν με τον αντρικό οpγασμό, χωρίς το σπέρμα.

Γιατί ορισμένα πέη είναι καμπυλωτά;

Το αντρικό πeος έχει πολλά σχήματα, χρώματα και μεγέθη, όπως ακριβώς και τα γυναικεία γεννητικά όργανα. Κάποια από αυτά σχηματίζουν καμπύλη προς τα πάνω, προς τα κάτω ή στο πλάι όταν είναι σε στύση. Σε περίπτωση που αυτή η καμπύλη αλλάξει και γίνει πιο έντονη, τότε ίσως το πeος έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του σeξ.

Είμαι ετεροφυλόφιλη, αλλά ένιωσα να διεγείρομαι από λεσβιακό ποpνό. Τι μου συμβαίνει;

Τίποτα δεν σου συμβαίνει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε ερεθίζει αυτού του είδους το ποpνό. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλεις να κάνεις σeξ με γυναίκα. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη!

Τι να κάνω αν το πeος του είναι άβολα μεγάλο (ή άβολα μικρό);

Συζήτησέ το μαζί του. Μην νιώθεις άβολα να μιλήσεις για σeξουαλικά θέματα με τον παρτενέρ σου, ειδικά αν πονάς ή δεν ευχαριστιέσαι. Αν το πeος του είναι μικρό, τότε δείξε του πόσο σε ικανοποιεί με… εναλλακτικούς τρόπους. Αν πάλι είναι πολύ μεγάλο, τότε οι αργές κινήσεις είναι ιδανικές.

Το στοματικό σeξ που μου κάνει είναι χάλια, τι να κάνω;

Κάθε γυναίκα απαιτεί διαφορετικούς τρόπους διέγερσης κατά τη διάρκεια του στοματικού σeξ, επειδή κάθε γυναικείο σώμα είναι διαφορετικό. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να του πεις τι σου αρέσει και τι όχι ή ακόμα καλύτερα να τον κατευθύνεις με τα χέρια σου στα σωστά σημεία.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια. Σε περίπτωση που κάνω διαδικτυακό sεx θεωρείται απιστία;» Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Δες πως θα τον κάνεις να γυρίσει πίσω παρακαλώντας!

Πώς να σώσεις μία σχέση ή έναν γάμο από…βέβαιο χωρισμό!

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...