Ζευγάρι της showbiz πιάστηκε στο ταξίδι του μέλιτος να κάνει σeξ μέσα στο τρένο! O λόγος για τους…


 
Ένα απίστευτο περιστατικό!Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο πασίγνωστος ηθοποιός και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα περιστατικό που… είχε ενδιαφέρον. διαβαστε παρακάτω…Ο λόγος γι…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα απίστευτο περιστατικό!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο πασίγνωστος ηθοποιός και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα περιστατικό που… είχε ενδιαφέρον. διαβαστε παρακάτω…

Ο λόγος για τον 61χρονο ηθοποιό, Bryan Cranston, ο οποίος ήταν καλεσμένος στον Conan O Brien την περασμένη Πέμπτη και εξιστόρησε μια ντροπιαστική στιγμή που έζησε μαζί με τη γυναίκα του στο ταξίδι του μέλιτος.

«Πρόσφατα με την όμορφη σύζυγο μου την Robin γιορτάσαμε 28 χρόνια γάμου. Όταν βρισκόμασταν στο ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη, έπρεπε να πάμε από την Ελβετία στην Ιταλία και από το πρακτορείο μας πρότειναν να πάρουμε το τρένο. «Παρεμπιπτόντως, στο τρίτο τούνελ θα βρίσκεστε για 50 λεπτά. Παραδοσιακά τα ζευγάρια εκμεταλλεύονται αυτό το χρόνο».

Έτσι κι έγινε και όταν το τρένο στο οποίο ήταν επιβιβασμένοι με το αυτοκίνητο τους, μπήκε στο τούνελ το ζευγάρι έπιασε δουλειά. «Περνούσαμε ωραία απολαμβάνοντας τον έρωτα, αλλά σύντομα άρχισα να βλέπω τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας μου και υπέθεσα πως τα μάτια μου είχαν αρχίσει να συνηθίζουν στο σκοτάδι… Μέσα σε δευτερόλεπτα μπαμ! Βγήκαμε ξανά στο φως.»

Όπως καταλαβαίνετε, τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω και μπροστά τους τα είδαν όλα!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ζοζεφίν με τον Βασίλη Μιχαήλ στο instagram και η τρυφερή εξομολόγηση! (Photos)

Πιο μικροσκοπικό τρίγωνο από αυτό που φόρεσε η Κόννυ Μεταξά δεν έχουμε ξανά δει! (Photos)

Στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου καστανή καλλονή! Η φωτογραφία στο instagram και η… απρόσμενη συνάντηση!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...