Τραγική ειρωνεία για 45χρονο στη Κυψέλη: Πέθανε από μια απλή καθημερινή συνήθεια και σκοτώθηκε σε τροχαίο

December 3, 2023


Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 45χρονος, ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα το Σάββατο (2.12.2023) βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο στην Κυψέλη. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head….


Loading...

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 45χρονος, ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα το Σάββατο (2.12.2023) βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο στην Κυψέλη.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά το τροχαίο στην Κυψέλη ο 45χρονος οδηγός μηχανής, διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό, ωστόσο ήταν πλέον αργά.

«Πήγαινε να πάρει τη γυναίκα του από την δουλειά, που εργάζεται σε εστιατόριο, είχαν τηλεφωνηθεί… η γυναίκα είδε ότι αργούσε πήρε ξανά τηλέφωνο και το σήκωσε ο γιατρός» ανέφερε ξάδελφος του θύματος και πρόσθεσε ότι:

«Είχε λίγα νερά ο δρόμος, ψάχνουμε τις κάμερες από τους γείτονες να δούμε τι έγινε, συνήθως δεν έτρεχε».

Βαρύς ο φόρος αίματος της Ελλάδας στους δρόμους

Μόνο το πρώτο δεκάμηνο του 2023 σε 492 τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα μετράμε 518 νεκρούς, 548 βαριά τραυματίες και 10.591αν ελαφρά τραυματισμένους. Στην ΕΕ η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει έναν από τους μεγαλύτερους δείκτες θανάτων από τροχαία, μαζί με την Βουλγαρία, την Ρουμανία και την Πολωνία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.