Το ξεστόμıσε η Καινούργιου, «πάγωσε» ο Μικρούτσικος: «Να μη σου πω καλύτερα δίπλα σε ποıα λέξn είναι η δıκή σου φωτογραφία»

November 18, 2023


Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ο μορφασμός που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν η παρουσιάστρια εξέφραζε την άποψή της για τη συζήτηση που είχαν ο Fipster με τη Μέγκαν στο Fame Story.Κ.Κ: «Εμένα μου άρεσε που λύθηκε όλο αυτό και μίλησαν όμορφα ο ένας στον άλλον. Γιατί γελάς Αντρέα; Αντρέα πες, μπορεί να λέω βλακείες. Δε μπορώ… Το ξέρω, δε γελάει με μένα, γι’ αυτό λέω ότι μπορεί να λέω βλακείες. Εγώ …


Loading...

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχουν έντονους διαλόγους, από την αρχή της σεζόν, με την παρουσιάστρια συνήθως να δίνει τόπο στην οργή, όπως έκανε και σήμερα, Παρασκευή, το πρωί.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ο μορφασμός που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν η παρουσιάστρια εξέφραζε την άποψή της για τη συζήτηση που είχαν ο Fipster με τη Μέγκαν στο Fame Story.

Ο διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Κ.Κ: «Εμένα μου άρεσε που λύθηκε όλο αυτό και μίλησαν όμορφα ο ένας στον άλλον. Γιατί γελάς Αντρέα; Αντρέα πες, μπορεί να λέω βλακείες. Δε μπορώ… Το ξέρω, δε γελάει με μένα, γι’ αυτό λέω ότι μπορεί να λέω βλακείες. Εγώ είμαι και πολύ ωραία, γιατί να γελάσει; Δε με νοιάζει γιατί γέλασε, πάμε να τοποθετηθεί, αυτό θέλει».

Α.Μ: «Σε νοιάζει αλλά δε θέλεις να ακούσεις».

Κ.Κ: «Όχι, την αλήθεια θέλω. Εγώ, επειδή λέω την αλήθεια, θέλω και να την ακούω. Δε πειράζει, όσο σκληρή και να είναι. Την προτιμώ από ένα καλογυαλισμένο ψέμα».

Α.Μ: «Στην εγκυκλοπαίδεια, στη λέξη “αυτοαναφορικός”…».

Κ.Κ: «Είμαι εγώ».

Α.Μ: «Όλες οι εγκυκλοπαίδειες έχουν τη φωτογραφία σου. Οπότε, θες να ασχοληθούμε με τον Fipster ή με εσένα;».

Κ.Κ: «Να μη σου πω καλύτερα σε ποια λέξη είναι η δική σου φωτογραφία. Μπορεί να αρχίζει και από “Τ”».

A.M: «Από ¨Τ¨».

K.K: «Μετά μπορεί να έχει “ο” και μετά “ξ”».

A.M: «Καλά».

Κ.Κ: «Έλα, πλάκα κάνουμε».

Α.Μ: «Εγώ δεν κάνω πλάκα. Έχω εγκυκλοπαίδεια. Αποφάσισε κάνεις ή δε κάνεις πλάκα; Εγώ στο λέω, δεν κάνω».

Κ.Κ: «Έλα, πάμε».

Η πλάκα που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.